Om Oss

Skänninge Ventilationsservice ( SVAB ) har sedan länge varit med och representerat Sveriges mest hållbara och kvalitetssäkra produkter inom ventilationsmarknaden. Vi erbjuder lösningar som hjälper dig att skapa en mer hälsosam miljö för dig själv, din familj, och ditt företag. 

För personlig kundservice kan du alltid kontakta oss på följande:
0142-41000
svab@skanningeventilation.se

Från start har vårt fokus varit på att inte endast sälja, men att hjälpa våra kunder hitta rätt ventilationssystem så dom kan känna sig trygga med ett köp som ska ge dom bättre luft. 

Vi lyfter fram vikten med bra luftkvalité samtidigt som vi erbjuder lösningar i en prisklass som du kan känna dig trygg med.

Flera år och tusentals nöjda kunder så har vi blivit ett av Sveriges mest betrodda företag inom ventilation.

Varor i bästa prisklass, med bästa kvalité - samtidigt som vi sprider kunskap kring ventilation och vad ett bra luft-system kan göra för dig, vår kund.

Vår vision är att, tillsammans med er, nå ett nationellt mål att göra Sverige bäst i världen kring ventilationskvalité.

 

Bättre luftklimat för våra kunder

Vi vill skapa ett bekvämt umgänge för kunderna som väljer oss. För att nå detta så räcker det inte endast att skicka ut vilka produkter som helst, utom de produkter som just kunden behöver. 

Vårt sortiment är av världsklass av en anledning, och den anledningen är just av anledningen ovan. Vi har ett noggrant skapat sortiment som är i toppklass, och likaså kan användas för specifika situationer.

 

Ökad kundskak kring luftkvalité

Luften vi andas är en av det viktigaste faktorerna kring människans hälsa. Utan bra luft så presterar vi inte på nivån som vi ska nå, utan istället kan riskera vissa sjukdomar eller andra hälsorisker som skapar en sämre vardag för människan.

Vi vet att luften är viktig, vilket är anledningen till varför vi för fram budskapet samtidigt som vi säljer produkterna.

Om vi tillsammans har kunskapen kring luftkvalité så kan vi lättare välja ut ett system som hjälper just dig.

 

Enklare installation

Att installera ett ventilationssystem kan vara krångligt. Vilket är varför vi stöttar er i processen från början till slut.

För att göra det bekvämt för dig så finns all information tillgänglig i alla produktsidor. Annars så finns vi alltid tillgängliga via chatt, mejl eller telefon. 

Om ni någonsin har en fråga, ring oss direkt så svarar vi så fort vi kan.

 

För mer information

Varje produktsida har information tillräckligt för att ge dig ett öga kring vad som behövs för dig. Annars så finns vi på chatten som finns på sidan. Behöver ni ytterligare hjälp så finns vi alltid på telefon, som ni hittar längst ner på sidan.

Bra luft är viktigt, och just därför finns vi tillgängliga.